MamaCoach – ratkaisukeskeinen valmennus äideille ja perheille

Olen aloittanut helmikuussa 2022 vuoden kestävät MamaCoach-opinnot. MamaCoach on ratkaisukeskeistä valmennusta keskittyen äiteihin ja perheisiin. Kaikki elämänmuutokset altistavat sisäiselle tutkiskelulle. Lapsen saaminen on suuri muutos, ja se heijastuu kaikkiin elämän osa-alueisiin.

park, mother, girl-3089907.jpg

Äidin voimavarat ja jaksaminen saattavat heikentyä huomion keskittyessä vauvaan. Oma hyvinvointi unohtuu helposti. Tilanne voi ahdistaa ja elämänhallinta heikkenee. Koko perhe saattaa kärsiä äidin huonosta olosta. Ratkaisukeskeisellä valmennuksella pyritään kannustamaan äitiä eteenpäin niin, että äiti löytää itsestään ja elämästään voimavarat tarvittavaan muutokseen. Haasteiden kohtaaminen helpottuu, kun taito ratkaisukeskeiseen ajatteluun vahvistuu.

Valmennuksessa äidin voimavarat lisääntyvät, hyvinvointi kasvaa ja tunnetaidot vahvistuvat. Äiti löytää itsestään mahdollisuudet vaikuttaa valintoihinsa. Myös koko perheen ratkaisukeskeinen ajattelutapa vahvistuu, perheen keskinäinen kunnioitus ja yhteistyötaidot lisääntyvät ja perheen ilmapiiri paranee.

family, walking, countryside-2485714.jpg

Valmennukseen voit tulla joko yksin tai yhdessä puolison kanssa. Osana koulutustani tarjoan nyt ilmaisia valmennusharjoittelu-tunteja. Varaa omasi viestillä.

Lue lisää MamaCoachingista osoitteesta https://aitiys.fi/mamacoach-koulutus

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This website uses cookies to provide you with the best browsing experience.