Nina Laakso

Kuka olen?

Olen kahden lapsen äiti, sairaanhoitaja, sertifioitumassa oleva doula sekä terveydenhoitaja-opiskelija Laitilasta.

Esikoiseni syntymän jälkeen ymmärsin, kuinka paljon tukea tuoreet vanhemmat tarvitsevat kasvuunsa vanhemmuuteen. Tukea synnytykseen, imetykseen ja vauva-aikaan on valitettavasti liian vähän tarjolla. Haluan omalta osaltani tuoda helpotusta tähän valtavaan elämänmullistukseen. 

Ensimmäiseksi kouluttauduin imetystukiäidiksi Imetyksen tuki ry:n kautta ja opin valtavasti imetyksestä. Tieni vei tämän jälkeen vielä sairaanhoitaja-opintoihin, doula-opintoihin ja terveydenhoitaja-opintoihin. Olen työskennellyt sairaanhoitajana vastasyntyneiden teho-osastolla sekä lasten ja nuorten poliklinikalla. 

Palveluistani löytyy myös Baby Balance- vauvahierontaa ja vyöhyketerapeuttista raskaushierontaa. Olen kouluttautunut Baby Balancen pariin Balance Care Oy:n kurssilla. Tarkoitukseni on jatkaa vauvahieronta-opintoja myös vielä eteenpäin. 

Doulana sitoudun toimimaan Suomen Doulat ry:n doulan toimenkuvan mukaisesti. Olen Suomen Doulat ry:n jäsen. 

Doula Nina Laakso

Missioni

Haluan tarjota matalan kynnyksen perhepalveluja Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa!

Missioni on tarjota matalalla kynnyksellä perheiden kaipaamaa tukea synnytykseen ja vauva-aikaan, tukea onnistuneen synnytyskokemuksen saavuttamista, edistää onnistunutta imetystä.

Koulutukseni:

Arvoni

Ota yhteyttä

This website uses cookies to provide you with the best browsing experience.